Quins són els Objectius de Desenvolupament Sostenible?


 Objectiu 1. Posar fi a la POBRESA Posar fi a la pobresa en totes les seues formes en tot el món
Objectiu 2. FAM Zero Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició i promoure l’agricultura sostenible
Objectiu 3. Bona SALUT Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots en totes les edats.
Objectiu 4. EDUCACIÓ de qualitat Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom.
Objectiu 5. IGUALTAT de gènere Assolir la igualtat entre els gèneres i donar poder a totes les dones i noies.
Objectiu 6. AIGUA neta i sanejament Garantir la disponibilitat d’aigua i la seua gestió sostenible i el sanejament per a tots.
Objectiu 7. ENERGIA assequible i sostenible Garantir l’accés a una energia assequible, segura, sostenible i moderna per a tots.
Objectiu 8. TREBALL decent i creixement econòmic Promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball decent per a tothom.
Objectiu 9. INDÚSTRIA, innovació, infraestructura Construir infraestructures resilients, promoure la industrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació.
Objectiu 10. Reduir DESIGUALTATS Reduir la desigualtat als països i entre ells.
Objectiu 12. CONSUM responsable i producció Garantir modalitats de consum i producció sostenibles.
Objectiu 13. Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes.
Objectiu 14. Vida MARINA Conservar i utilitzar de manera sostenible els oceans, els mars i els recursos marins per al desenvolupament sostenible.
Objectiu 15. Vida TERRESTRE Protegir, restablir i promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, efectuar una ordenació sostenible dels boscos, lluitar contra la desertificació, aturar i revertir la degradació de les terres i posar fre a la pèrdua de diversitat biològica.
Objectiu 16. Pau, JUSTÍCIA i institucions sòlides Promoure societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, facilitar l’accés a la justícia per a tots i crear institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells.
Objectiu 17. ALIANCES per als objectius Enfortir els mitjans d’execució i revitalitzar l’aliança mundial per al desenvolupament sostenible