Protecció a menors

Protecció a menors

La prohibició del joc a menors de 18 anys és una prohibició legal, establerta en la Llei 13/2011, de 27 de maig, de regulació del joc. Per al compliment d’esta llei, SELAE ha establert mesures tant en presencial com en la venda per Internet.

Els jocs de SELAE estan destinats a les persones de més de 18 anys.

Mesures establertes

SELAE informa de la prohibició del joc a menors tant en el punt de venda presencial com per Internet   i en totes les seues accions publicitàries.

Les mesures establertes en el punt de venda presencial són: Disposició en lloc visible d’un logotip que indica la prohibició de jugar a menors i la prohibició de venda a menors pels agents de la nostra xarxa comercial.

Les mesures establertes en el canal en línia (loteriasyapuestas.es) són: Disposició en lloc visible d’una icona on s’indica la prohibició de jugar a menors. El registre per poder jugar en línia controla l’edat del jugador i si és menor de 18 no li permet registrar-se ni, per tant, jugar. A SELAE garantim un control de la veracitat de les dades proporcionades pels participants del canal en línia, mitjançant els mecanismes de verificació habilitats i exigits per la Llei 13/2011, de 27 de maig, de regulació del joc. Per tal d’impedir l’accés de menors d’edat amb el compte d’un adult, proporcionem informació per garantir la confidencialitat de les contrasenyes, a més d’impedir l’opció de desar automàticament les contrasenyes d’un usuari amb les quals una persona menor d’edat podria accedir a un compte.

En totes les accions publicitàries de SELAE s’indica la prohibició de jugar a menors.

Signes

Els menors són més vulnerables en el joc perquè tenen menys control dels seus impulsos i menys percepció de risc. A més, tenen més la creença que els seus coneixements els permeten predir els resultats i obtenir un augment ràpid.

Hem de tindre en compte alguns dels signes següents per alertar-nos que el menor té algun problema amb el joc: 

  • Disminució del rendiment escolar.
  • Centrat en els resultats de la competicions més que en l’esport.
  • Juga a internet durant molt de temps.
  • Irritabilitat o ansietat constants amb la família.
  • Despesa de diners contínua.
  • Desaparició de diners a la llar.

 

Informació sobre l’existència de mecanismes de control parental.

Si el teu ordinador pot ser utilitzat per menors és convenient que prengues precaucions i hi instal·les eines de control parental en els equips.

Ara mateix al mercat hi ha moltes eines que permeten gestionar el control dels diversos dispositius que tingues (PC, mòbil, tauleta) perquè els menors no puguen accedir a certs continguts, ja siga bloquejant l’accés a internet, garantint la restriccions a certes webs o permetent el seguiment dels accessos.

Les eines les pots trobar a Internet en funció del dispositiu de què disposes i sobre el que vulgues fer el control.

Cómo me registro en la web

En este enlace, puedes ver el proceso de registro en la web.