Uso de Cookies

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic aquí.

Relació parcial d'adjudicataris del procés de contractació de serveis de gestió de punts de venta mixtos

Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado, S.M.E., S.A. com a resultat de la convocatòria de data 5/2/2015 del procediment, per la selecció de 636 Punts de Venta Mixtos de la seva Xarxa Comercial i amb l'objectiu de prestar servei al màxim número possible de la població, ha publicat les relacions parcials d'adjudicataris.   

S'han rebut un total de 2.096 sol·licituds, pel que, el 96,5% de les zones proposades a la convocatòria han rebut sol·licituds.

L'increment de població registrat des de l'any 2003 al nostre país fa necessari un augment de establiments que adeqüin el rati habitants/punt de venta (a països del nostre entorn -com a França, Anglaterra i Itàlia- els establiments de les seves xarxes comercials tenen una implantació 2,5 vegades superior al número de establiments de la xarxa comercial de Loterías) i així poder atendre específicament nous barris i poblacions que no tenen punt de venta actualment.

La selecció dels Punts de Venta Mixtos s'ha basat en la candidatura d'establiments en funcionament amb una altra activitat comercial compatible, descrita en el procediment. Els criteris de selecció han estat, entre altres, interès comercial del negoci existent, característiques del local proposat, projecte dins del local de l'espai dedicat a la comercialització dels jocs ("Racó dels Jocs") i proposta comercial. L'adjudicació d'aquests punts de venta mixtos, ha estat a través de concurs públic, preservant els principis de publicitat, transparència i lliure concurrència.

La xarxa de ventes és un dels principals actius de Loterías y Apuestas del Estado, ja que de la seva estructuració ideal depèn la millor prestació dels serveis.

  1ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
  2ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
  3ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
  4ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
 5ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
 6ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
 7ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
 ***Declaración de nulidad de zona 147
 8ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
 9ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)
 10ª Relació Parcial d'adjudicataris (*)

*Es comunica als licitadors que aquest relació s'actualitzarà mentre es vagin adjudicant els altres codis de zona.

 

Xarxes socialsPlegar/Desplegar
 • Segueix-nos a... :

  • A través de RSS
  • A Facebook
  • A Twitter
  • En el nostre canal Youtube
 • Afegeix als meus favorits :

  • Afegeix als meus favorits
  • Agrega a favorits de del.icio.us
  • Agrega a favorits de Google Bookmarks
 • Vota la nostra web :